Loodgieter Sint-Katelijne-Waver

Een loodgieter is een vakman op het gebied van sanitair en riool. Dit betekent dat ervaren loodgieters u niet alleen van dienst kunnen zijn bij de ontstopping van een verstopte afvoer, maar ook bij het aansluiten van een boiler, de installatie van een nieuwe douche of het plaatsen van meerdere waterleidingen. De installatiewerken waarbij een loodgieter u kan helpen bevinden zich door het hele huis. Wij raden daarom onze klanten uit Sint-Katelijne-Waver ook altijd aan om bij een renovatie te kijken naar wat een loodgieter of installateur voor u zou kunnen betekenen. Vraag via onze offertepagina vrijblijvend offertes aan.

loodgieter Sint-Katelijne-Waver

Sanitair installateur

Het meeste sanitair heeft een levensduur van ongeveer 15-20 jaar. Na deze periode adviseren wij om in ieder geval de douche en het toilet te vervangen. Op deze manier voorkomt u dat de afvoer verstopt raakt en zult u ook andere problemen zoals lekkage voorkomen. Een installatiewerken expert kan snel en vakkundig de nodige sanitaire voorzieningen voor u installeren, of de oude onderdelen aan een controle onderwerpen zodat u weet wanneer vervanging noodzakelijk is. Wilt u weten wat een loodgieter uit ons netwerk in Sint-Katelijne-Waver voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Douchebak plaatsen

Wilt u zonder de hulp van één van onze loodgieters een douchebak plaatsen? Dan moet u met een aantal zaken rekening houden. Onze professionals uit Sint-Katelijne-Waver hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Zo moet u ten eerste zorgen voor een veilige werkomgeving: ruim de omliggende ruimte eerst helemaal op, en kijk bij het boren uit of er geen leidingen van elektriciteit of water door de vloer lopen. Bij het plaatsen van een platte douchebak moet u bovendien letten op de plaatsing van de sifon. De leiding die u hierop moet aansluiten zal lager zijn dan de sifon vanwege de waterwegloop.

sanitair installateur Sint-Katelijne-Waver

Badkamer installatie

Naast de installatie van het standaard sanitair, kunnen onze loodgieters u ook ondersteunen bij een volledige badkamerrenovatie. Bij een renovatie van de badkamer worden er diverse zaken uitgevoerd. Zo kunt u hierbij onder andere kiezen voor het opnieuw betegelen van de vloer en wanden, het herstellen van aansluitingen en natuurlijk het plaatsen van nieuwe badkameronderdelen zoals een douchebak of badkuip. Het aansluiten van de waterleidingen op deze onderdelen is een klus die een grote vakkundigheid vraagt. Wij adviseren dan ook om hiervoor een loodgieter uit Sint-Katelijne-Waver in te schakelen.

boiler installatie Sint-Katelijne-Waver

Boiler installatie

Een boiler zorgt ervoor dat u tijdens het douchen of afwassen geen koud maar warm water hebt. Het verschilt per huishouden welke capaciteit de boiler moet hebben. De benodigde capaciteit wordt bepaald door het aantal gezinsleden, maar ook door de eisen die u stelt aan de boiler. Wie graag een bad neemt moet bijvoorbeeld een boiler met minimaal 150 liter capaciteit hebben. Wilt u weten welke boiler aansluit bij uw wensen? Vraag dan een installateur uit ons netwerk in Sint-Katelijne-Waver om advies. Deze informeert u met alle plezier over de mogelijkheden, en zal desgewenst de installatie snel en vakkundig voor u uitvoeren.

ontstoppingsdienst Sint-Katelijne-Waver

Ontstoppingsdienst

De taak waar een loodgieter over het algemeen het vaakst voor wordt ingezet is het ontstoppen van een verstopt riool. Bij onze ontstoppingsdienst werken verschillende loodgieters die indien nodig nog dezelfde dag bij u kunnen zijn om het sanitair te ontstoppen. Voordat u onze ontstoppingsdienst inschakelt raden wij wel aan om zelf eerst het verstopt toilet of de verstopte afvoer te proberen ontstoppen. Dit kan met behulp van verschillende middeltjes. Zo is bijvoorbeeld een mengsel van soda en azijn zeer effectief, en ook het gebruik van een standaard plopper werkt regelmatig. Heeft dit geen effect? Schakel dan een loodgieter uit Sint-Katelijne-Waver in.

loodgieters Sint-Katelijne-Waver

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een specialist in de installatiewerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig loodgieter en installateur die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij u onder andere van dienst zullen zijn bij de installatie van boilers, het verhelpen van een verstopt toilet, of het aansluiten van extra waterleidingen. Wilt u weten wat de prijzen worden voor de inzet van één van onze loodgieters uit Sint-Katelijne-Waver? Aarzel dan niet om enkele offertes aan te vragen via ons contactformulier en vergelijk deze zelf op prijs en aanbod. Wij zijn u graag van dienst!

Op zoek naar een installateur in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver?

Kom via ons netwerk in contact met loodgieters, elektriciens en centrale verwarming specialisten.